Gladsaxe.dk
Gladsaxe.dk Om planportalen Udskriv PDF
Du er her: Forside Affald Affaldsplan 2015-2024 Aktivitetsområder Digitalisering
| |
Planens opbygning
Vision
Strategiske mål
Aktivitetsområder
Indsamling af affald og udvikling af ordninger
Madaffald
Genanvendeligt affald
Genbrugsstation
Institutioner
Erhverv
Byggeaffald
Digitalisering
Årlige handlingsplaner
Baggrund
Kontakt

Forsyningsafdelingen
Rådhus Alle 7
2860 Søborg
Telefon: 39 57 58 51
forsyning@gladsaxe.dk

Åbningstider
Mandag-fredag: 10.00-14.00

Telefontider
Mandag-fredag: 09.00-14.00

 

Digitalisering


Vi vil øge borgernes og virksomhedernes muligheder for at kunne benytte sig af kommunens services inden for affald, når de har tid, mulighed og behov. Dette vil vi opnå ved at forbedre og optimere de selvbetjeningsløsninger, der er etableret. Vi vil løbende øge tilbuddet af selvbetjeningsløsninger. Vi vil sørge for at brugerne kender vores selvbetjeningsløsninger, og at det er nemt for brugerne at vælge selvbetjening. 

Planlagte aktiviteter

Gladsaxe Kommune vil fra slutningen af 2014 have selvbetjeningsløsninger på næsten alle ordninger, som vi tilbyder borgerne. I starten af 2015 kommer de sidste selvbetjeningslønninger på plads (byggeaffald og bestilling af afhentning af klinisk risikoaffald). I 2015 vil vi endvidere tilbyde en affaldsapp til borgerne, hvor borgerne kan søge informationer om affald og anmelde afvigelser.

I 2015 vil vi starte på en strategi for, hvordan vi udvikler og bruger digitale løsninger inden for affaldsformidling. I resten af planperioden vil vi følge op på denne strategi og løbende optimere og forbedre de løsninger, vi tilbyder borgerne.

Gladsaxe Kommune følger Vestforbrændings arbejde med at udvikle et nyt kundeservicesystem.